Ezüst alapú sebfertőtlenítő/gyógyító

organa

Korántsem új csodaszer az ezüstkolloid!
Az ezüstöt mint gyógyító és antibakteriális szert a különböző civilizációk már évezredek óta használják. Az ókori görögök ezüstcsöveken át vezették házaikba az ivóvizet, így biztosítva annak tisztaságát, míg a Római Birodalomban a bort ezüst urnákban tárolták, hogy megakadályozzák annak romlását. Az ezüstöt a híres orvos, Paracelsus több betegség gyógyítására alkalmazta, az első világháború idején a sérült katonák sebgyógyítására is használtak, illetve az ezüstkolloidot baktériumölő hatása miatt széles körben alkalmazták a kórházakban. Az ezüsttel való gyógyítás az 1800-as évek végén és az 1900-as évek elején virágkorát élte, és legalább 50 különböző ezüstvegyület állt az orvosok rendelkezésére, amivel hatékonyan gyógyították a különféle fertőzéses betegségeket.

Hogyan hat?
Az ezüst kolloid áthatolva az egysejtű élőlények sejtfalán (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) gátolja azokat a tiol-enzimeket, amelyek a kórokozók anyagcseréjében részt vesznek, és azok pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítja és szaporodásra képtelenné teszi őket.

További információ: http://www.organa.hu/sebgyogyito-sebfertotlenito/

A termék 200 ml-es flakonokban kerül forgalomba, 7999 Ft helyett akciósan 2999 Ft-ért. Ha vásárlásoddal az árva kutyákat szeretnéd támogatni, erre a címre írj és jelezd támogatási szándékod:  Ludányi Szilárd tel: +36-70/32-66-554. Köszönjük!