A GereChallenge csapata második alkalommal szervezte meg az alapítvány és a fajtamentés számára jótékonysági túráját. Minden várakozásokat felülmúló közel 500 fő részvételével, az idén sem annyira kegyes időjárás ellenére elsöprő sikert aratva és rekord, 1.500.000 Ft támogatást biztosítva számunkra. Mi is elfáradtunk a rendezvényen, de ez meg sem közelíti azt, amit ők beletettek a három hónapos háttérmunkával. Hatalmas hála az összes résztvevőnek is hogy eljöttek, támogattak és mindenki számára egy nagyon jó élménnyel tértek haza!

A tavalyi év egyik legsikeresebb eseménye újra! Jótékonysági kutyás túra a Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány és az Agár Fajtamentés javára a Gerecsében 2019. május 4-én, szombaton 9-től 16 óráig!

A TÚRÁRÓL:
Hossza: 12,5km  Szint: 361m
A tavalyihoz képest új lesz: checkpointos rendszer, összesen 6 lesz belőle a túra során, ott kaptok csini pecsétet az útilaputokba, illetve útbaigazítást a következőig. Csak akkor érvényes a teljesítés ha az összes pontot érintettétek és megvan a hat bélyeg.
– Ez mindenki számára teljesíthető kedves táv.
– A nevezés 1 fő és (bármennyi) kedvence részére szól.
– A nevezett páros beérkezéskor érem és oklevél díjazásban részesül. (nevezési díj tartalmazza)
– A túra végén a az okleveled átvételekor, az útilapu sarkán lévő szám levágásával részt vehetsz a tombolasorsoláson ahol értékes felajánlások találnak majd gazdára, négylábúnak és kétlábúnak egyaránt.
– A túra alatt az értelmesek nem szemetelnek, aki igen arra nyugodtan szóljatok rá, megengedjük.
– A checkpointoknál meg tudtok szabadulni az út közben esetlegesen keletkezett szeméttől.
– További információ, a túra futva és sétálva is teljesíthető, ez csak rajtatok múlik. A helyszíni regisztrációnál jelezzétek majd, mert külön indítás lesz.

! ! ! NEVEZÉS ! ! !

Kedvezményes előnevezés
2019. MÁRCIUS 22-ig.
Nevezés+Póló CSAK: 4500Ft

Ezt a kedvezményes nevezést csak pólóval együtt tudjuk biztosítani.
Fontos hogy a nevezéshez tartozó utalásnak is meg kell érkeznie a fentebbi dátumig.

Március 22-után a nevezési díj 3500Ft, illetve a póló 3000Ft

A nevezési díjakat a Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány 11991102-02149699-00000000 számú számlaszámára kérjünk utalni. Közleményben a Nevező(k) nevével. Fontos hogy mindenképp szerepeljen a NÉV az utalásnál különben nem tudjuk beazonosítani hogy kinek, miért jött az összeg.
Több nevező esetén elégséges a teljes vezetéknév + keresztnév kezdőbetű.
(Ha nem fér ki az összes név a közleménybe, kérünk küldj egy listát a gerechallenge@gmail.com e-mail címre)

Nevezési felület:
http://bit.ly/gciinevezes

A túra alatt, magatok és mások biztonsága érdekében ezeket a szabályokat kell betartani:

– A kutyák a Vértesi Erdő teljes területén csak pórázon lehetnek. Mert: a 193.§ (1) aki a felügyelete alatt álló kutyát, természeti és védett természeti területen, vagy vadászterületen – a vadászkutya, és a triflakereső kutya kivételével – póráz nélkül elengedi vagy kóborolni hagyja szabálysértést követ el.
– A kutyák póráz nélküli elengedése csak abban az esetben nem tekinthető jogellenesnek, ha a kutya vadászati alkalmassági vizsgával vagy triflakereső vizsgával rendelkezik.
– Ha a kutyád agresszív akkor kérjük szájkosárban hozd,(ha lehet olyanban amiben lihegni és inni tud) és maradjon rajta. De ez miatt ne maradjatok otthon, ez ugyanis remek lehetőség neki szocializálódni.

A Vértesi Erdő munkatársaival eddig is probléma mentes volt a viszonyunk, szeretnénk, hogy ez a jó kapcsolat meg is maradjon.
Ezért kérünk titeket ennek a pár szabálynak a betartására.

Köszönettel: A szervezők.

INFO: gerechallenge@gmail.com