A tavalyi év egyik legsikeresebb eseménye újra! Jótékonysági kutyás túra a Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány és az Agár Fajtamentés javára a Gerecsében 2019. május 4-én, szombaton 9-től 16 óráig!

A TÚRÁRÓL:
Hossza: 12,5km  Szint: 361m
A tavalyihoz képest új lesz: checkpointos rendszer, összesen 6 lesz belőle a túra során, ott kaptok csini pecsétet az útilaputokba, illetve útbaigazítást a következőig. Csak akkor érvényes a teljesítés ha az összes pontot érintettétek és megvan a hat bélyeg.
– Ez mindenki számára teljesíthető kedves táv.
– A nevezés 1 fő és (bármennyi) kedvence részére szól.
– A nevezett páros beérkezéskor érem és oklevél díjazásban részesül. (nevezési díj tartalmazza)
– A túra végén a az okleveled átvételekor, az útilapu sarkán lévő szám levágásával részt vehetsz a tombolasorsoláson ahol értékes felajánlások találnak majd gazdára, négylábúnak és kétlábúnak egyaránt.
– A túra alatt az értelmesek nem szemetelnek, aki igen arra nyugodtan szóljatok rá, megengedjük.
– A checkpointoknál meg tudtok szabadulni az út közben esetlegesen keletkezett szeméttől.
– További információ, a túra futva és sétálva is teljesíthető, ez csak rajtatok múlik. A helyszíni regisztrációnál jelezzétek majd, mert külön indítás lesz.

! ! ! NEVEZÉS ! ! !

Kedvezményes előnevezés
2019. MÁRCIUS 22-ig.
Nevezés+Póló CSAK: 4500Ft

Ezt a kedvezményes nevezést csak pólóval együtt tudjuk biztosítani.
Fontos hogy a nevezéshez tartozó utalásnak is meg kell érkeznie a fentebbi dátumig.

Március 22-után a nevezési díj 3500Ft, illetve a póló 3000Ft

A nevezési díjakat a Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány 11991102-02149699-00000000 számú számlaszámára kérjünk utalni. Közleményben a Nevező(k) nevével. Fontos hogy mindenképp szerepeljen a NÉV az utalásnál különben nem tudjuk beazonosítani hogy kinek, miért jött az összeg.
Több nevező esetén elégséges a teljes vezetéknév + keresztnév kezdőbetű.
(Ha nem fér ki az összes név a közleménybe, kérünk küldj egy listát a gerechallenge@gmail.com e-mail címre)

Nevezési felület:
http://bit.ly/gciinevezes

A túra alatt, magatok és mások biztonsága érdekében ezeket a szabályokat kell betartani:

– A kutyák a Vértesi Erdő teljes területén csak pórázon lehetnek. Mert: a 193.§ (1) aki a felügyelete alatt álló kutyát, természeti és védett természeti területen, vagy vadászterületen – a vadászkutya, és a triflakereső kutya kivételével – póráz nélkül elengedi vagy kóborolni hagyja szabálysértést követ el.
– A kutyák póráz nélküli elengedése csak abban az esetben nem tekinthető jogellenesnek, ha a kutya vadászati alkalmassági vizsgával vagy triflakereső vizsgával rendelkezik.
– Ha a kutyád agresszív akkor kérjük szájkosárban hozd,(ha lehet olyanban amiben lihegni és inni tud) és maradjon rajta. De ez miatt ne maradjatok otthon, ez ugyanis remek lehetőség neki szocializálódni.

A Vértesi Erdő munkatársaival eddig is probléma mentes volt a viszonyunk, szeretnénk, hogy ez a jó kapcsolat meg is maradjon.
Ezért kérünk titeket ennek a pár szabálynak a betartására.

Köszönettel: A szervezők.

INFO: gerechallenge@gmail.com